Onze diensten

Een website binnen 24 uur? Dat klinkt onmogelijk, maar dat is het niet! Bij veel website aanbieders duurt het lang om een website helemaal af online te krijgen, en is het vaak onduidelijk hoe veel en wat je allemaal zelf nog moet doen. Niet bij ons! We vullen samen onze checklist in en kijken welke zaken nog ontbreken (bijvoorbeeld een logo). Als we alle benodigde materialen hebben maken we een afspraak, drinken we een kop koffie en maken we direct je website! Vaak heb je al aan het eind van die dag een eerste versie online staan, welke de dag erna wordt gefinetuned en al helemaal af is.

Naast onze 24-uurs website dienst bieden we verschillende diensten aan. EE Media helpt bedrijven volledig online aanwezig te zijn. Zodoende helpen we onder andere bij het ontwerpen van een logo en huisstijl, het opzetten, onderhouden en uitbouwen van social media en het schrijven van interessante blogs. Op deze pagina vind je al onze diensten. Geïnteresseerd geraakt of staat de gewenste dienst er niet tussen? Vraag dan een offerte aan of neem gerust contact met ons op!

Klik op de dienst voor meer informatie:

Website laten maken

Een website laten maken door EE Media betekent dat we samen de perfecte website voor jouw bedrijf gaan ontwikkelen. We hanteren eerlijke prijzen en zorgen er voor dat je snel online vindbaar bent met jouw eigen website. We hebben al tientallen sites op de teller staan waardoor we de kennis en ervaring hebben om jouw wens volledig om te zetten naar een goede website (kijk voor een overzicht naar ons portfolio). Hoe wij dat doen? Dat lees je hier onder. 

Hoe doen wij dat?

 • Binnen 24 uur online

  Een website online zetten hoeft niet veel moeite te kosten. Bij ons sta je volledig online binnen 24 uur!

 • Onze checklist methode

  Online aanwezig zijn kan als een jungle aanvoelen. Er is veel waar je rekening mee moet houden en het is lastig in te schatten waar je staat. Wij helpen je hierbij met onze checklist. Zo weet je vooraf precies wat je nog nodig hebt. Uiteraard helpen wij je hierbij, bijvoorbeeld met het ontwerpen van een logo en huisstijl.

 • 100% zorg uit handen

  Wij nemen volledig de zorg uit handen voor het online zetten van jouw website. Dus geen lange processen met het aanleveren en finetunen van teksten, maar wél je voetjes omhoog. Dan doen wij de rest.

 • Bewezen structuur

  We hebben jarenlange ervaring in het bouwen en onderhouden van websites. Wij verkrijgen ongeveer 90% van onze klanten online, door onze websites. Hierdoor weten we goed welke structuren en indelingen van websites wél, maar ook níet werken. We hebben een aantal bewezen structuren die we gebruiken om jouw website op maat te maken.

 • CMS Ready

  Zodra je website online staat kunnen er natuurlijk dingen veranderen. Denk aan een nieuwe medewerker in je bedrijf, andere openingstijden of een nieuwe locatie. We zorgen er altijd voor dat je zelf aanpassingen kan maken op de website zonder onze hulp! Zo blijft de informatie op je website altijd up-to-date.

 • SEO ready

  Omdat wij de verantwoordelijkheid voor het schrijven van teksten op ons nemen, is de website volledig SEO-ready. Bij het schrijven van de teksten nemen we altijd de zoekmachine vindbaarheid in ons achterhoofd mee zodat jouw website zo goed mogelijk gevonden wordt!

 • Responsive

  Onze websites zijn altijd goed te bekijken op alle type devices. Bekijk bijvoorbeeld deze website eens op een ander apparaat!

 • Inclusief 1 jaar beheer & onderhoud

  Het internet veranderd van dag tot dag. Het is daarom belangrijk om de website te onderhouden, updates uit te voeren en regelmatig back-ups te maken. Bij het maken van een website hosten we standaard je website voor 1 jaar en doen we regelmatig de nodige updates en back-ups.

Social media abonnement

Social media is niet alleen leuk, maar voor een onderneming anno vandaag van wezenlijk belang. Goede social media van een bedrijf zorgt voor betere vindbaarheid door potentiële klanten, wekt een grotere mate van vertrouwen (klanten moeten je merk een aantal keer zien voor ze overgaan tot een koop) en laat bezoekers te laten zien dat het bedrijf “echt” is.

Ga maar eens na: zou jij iets kopen van een nog onbekend bedrijf wiens laatste bericht op social media een aantal maanden geleden is?
Potentiële klant
Het internet

Hoe doen wij dat?

De ervaring leert dat het bijhouden van social media en het plaatsen van originele en relevante content een vak apart is en bovendien een tijdrovende klus is. Dit nemen wij dan ook graag uit handen.

We beginnen met een intakegesprek waarin we kennismaken, het bedrijf en de behoefte bespreken. Hier bespreken we ook het doel van de social media kanalen en de uitstraling / toon van de uitingen. Hiermee gaan wij aan de slag om een passend voorstel te schrijven. Afhankelijk van het type bedrijf stellen we een van onze pakketten voor, deze zijn te vinden op onze tarieven pagina. Geïnteresseerd geraakt? Vraag dan direct een offerte aan! 

Logo & Huisstijl ontwerp

Een professionele huisstijl en logo scheppen vertrouwen bij uw klanten. Een logo en huisstijl zijn voor potentiële klanten belangrijk in het maken van de afweging of ze zaken met u willen gaan doen. Daarom is dit belangrijk!

Een logo maken is altijd maatwerk. Wij gaan graag met je in gesprek en denken graag mee over de uitstraling van je bedrijf. Lees hier beneden hoe wij te werk gaan:

Hoe doen wij dat?

 • Andere mooie logo's

  Voorzie ons van 3 logo's die je mooi vindt in de stijl en uitstraling van het bedrijf. Zo hebben we een goed beeld van de gewenste uitstraling en kunnen we deze in de concept logo's verwerken.

 • Schetsen

  Wij gaan aan de slag en maken drie verschillende schetsen. Hier kies je een favoriet uit.

 • Feedback verwerken

  We werken dit logo uit aan de hand van je feedback. Uiteraard zorgen we voor een 'stijlboek' met de kleurcodes, gebruikte lettertypes en verschillende bestandsformaten van het logo (.jpg, .png, .eps, .pdf) en groottes zodat deze ook bruikbaar zijn voor verschillende doeleinden zoals drukwerk of autostickers.

 • Complimenten!

  Je neemt complimenten in ontvangst van je klanten over het mooie nieuwe logo en de huisstijl.

Blog artikelen

Het schrijven van blogs is een veelgebruikte tactiek om meer bezoekers naar uw website te krijgen. In tegenstelling tot betaald adverteren, waarbij je maandelijks een budget spendeert, is een blog een eenmalige investering. De blog blijft op uw website staan waarna je website wordt gevonden door bezoekers die in zoekmachines zoeken naar het onderwerp waar de blog over gaat.

5 redenen om blogs in te zetten op uw website:

 1. Door blogs te schrijven wordt je website persoonlijker en inhoudelijker.
 2. Het schrijven van blogs verhoogt uw expert status richting bezoekers van je website. 
 3. Blogs zorgen voor meer bezoekers op meer verschillende zoekwoorden.
 4. Meer bezoekers dragen bij aan meer aanvragen / verkopen.
 5. Blogs bieden goede content voor social media posts, waardoor de social media uitingen meer diepgang en inhoud krijgen en dus interessanter worden voor de doelgroep. 

Hoe doen wij dat?

Bij het schrijven van een blog is het belangrijk om de zoektermen centraal te zetten en te zorgen voor een goede leesbaarheid van het artikel. Ook is het voor de indexering door zoekmachines van belang om foto’s en eventueel filmpjes in het artikel te verwerken, alsmede links naar een aantal externe websites. Doordat wij ruime ervaring hebben met het schrijven van content/blogs, helpen wij niet alleen met het plaatsen van de blog, maar ook met het schrijven en opmaken er van. Bij het schrijven van een blog volgen wij de volgende stappen:

Stap 1:  Samen bepalen we belangrijke zoekwoorden, het onderwerp & de inhoud van de blog.

Stap 2:  Samen zoeken we naar relevante foto’s, video’s en externe links.

Stap 3:  Wij schrijven een pakkende tekst voor de blog.

Stap 4:  Je geeft (tot 2 keer) feedback op de blog.

Stap 5:  Na verloop van tijd zie je het aantal bezoekers op je website stijgen.